lunes, 21 de enero de 2013

Sangrado de ojos y rotura de garganta


BLONDINENS HEMMELIGHED

Bogen handler om en pige. Hun hedder Ina. Ina har en kæreste, som har en plan. Han vil stjæle Inas taske, og de vil få penge fra Inas forsikring. Bagefter er Ina på en café og venter på gaden. Men når Inas kæreste skal stjæle hendes taske, der er en anden dreng. Han sætter sig foran Ina. Så kommer Inas kæreste, og stjæler Inas taske. Men drengen løber efter Inas kæreste. Der er desværre en ulykke, og en bil rammer drengen. Til slut, Ina ønsker ikke at være hans kæreste, og hun besøger drengen, som løb efter sin ex-kæreste.


ULYKKEN

Bogen handler om en mand som har en ulykken. Det er fredag eftermiddag, og han skal hente sin søn i børnehaven klokken 16.30. Det er 16.25, og sin chefen giver ham mere arbejde, men han skal hente sin søn. Så kører han for hurtigt, og han kører ind i en lastbil. Bagefter hans kone henter hans søn og de besøger ham på hospitalet. De vente fordi de vil opererer ham. Til slut, han er bedre, og sin chefen er mere rart. Nu er han færdig klokken 16 hver dag, og han kan hente sin søn i børnehaven. 


VIKINGER

Bogen handler om vikinger. Vi hører første gang om vikinger i år 793, når de stjal guld fra en kirk i Skotland. Vikingerne kom fra Norge, Sverige og Danmark i årene 800-1050. Deres skibe var den vigtigste, fordi de var de hurtigste skibe i verde på den tid. De rejste langt, og de  tog til England, og Frankrig, Spanien... Vikingernes havde mange guder. Den øverste gud hed Odin, som er Thors far. Når Danmark var blevet ét land med én konge, vikingetiden sluttede. I dag, interesserer mange sig for de gamle guder, og for vikingerne.

No hay comentarios:

Publicar un comentario